Back to Top

Pasta Carbonara

 

  1. Laita pasta/spagetti valmistumaan (keitä pasta runsaassa, hyvin suolatussa vedessä)
  2. lisää paistinpannulle tilkka oliiviöljyä, pilko joukkoon pekoni ja pieneksi silputtu sipuli.Paista hetki ja lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Paista kunnes pekoni on saanut kauniin värin ja rapsakan pinnan.
  3. Sekoita keskenään kananmunat ja raastettu juusto.
  4. Kun pasta on keitetty ohjeen mukaan, ota 2-3dl pastan keitinvettä talteen, valuta loput.
  5. Lisää pasta pekonin joukkoon pannulle (levy pitää tässä vaiheessa olla kiinni, mutta pannu kuitenkin lämmin). Sekoita joukkoon muna/juusto sekoitus. Lisää pastan keitinvettä joukkoon samalla sekoittaen, niin paljon että koostumuksesta tulee sopivan ”kermainen”.
  6. Viimeistele tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja basilikanlehdillä.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-Henkilöä+

Ainekset

Patonki
400 g pastaa / spagettia
200-300 g pekonia (oman maun mukaan)
2,5 dl pecorino tai parmesan juustoa raastettuna
6 kpl kananmunia (4 keltuaista 2 kokonaista)
1 kpl pienehkö sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
  oliiviöljyä
  suolaa
  mustapippuria
  basilikaa

Kokeile myös

 

Viinitarhurin juustokeitto

Lue
 

Tacot pico de gallo salsalla ja Atria Wilhelm Snacks

Lue
 

Lipeäkala perinteiseen tapaan

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä