Pehmeän pippurisella possulla ja raikkailla lisukkeilla täytetyt pitaleivät ovat täydellistä tarjottavaa niin illanvietossa kuin arki-illan ilonakin. Murea & Nopea -possusuikaleiden sijaan reseptiin sopivat yhtä hyvin myös Murea & Nopea -sarjan kana- ja naudanlihasuikaleet.
Freesaa possu- ja paprikasuikaleet kuumiksi öljytyllä pannulla. Mausta kermaviili persiljalla ja basilikalla. Lämmitä pitaleivät mikrossa tai uunissa. Halkaise leivät ja täytä possulla ja paprikalla, salaatilla, fetalla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja kermaviilikastikkeella.
| 1 ras | Atria Murea & Nopea Possu Pehmeän Pippurinen 250g |
| 1 | punainen paprika suikaloituna |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 1 dl | kermaviiliä |
| persiljaa hienonnettuna | |
| basilikaa hienonnettuna | |
| 4 | pitaleipää |
| 1 | lehtisalaatti revittynä |
| 150 g | fetajuustoa murustettuna |
| 100 g | aurinkokuivattuja tomaatteja sukaloituna |