Paista hieman sulanut poronkäristysliha paistinpannulla voissa.
Valmista puolukkahillo. Lisää kattilaan jäiset puolukat ja sokeri (säästä halutessasi muutama puolukka koristeluun). Keitä marjoja muutama minuutti, kunnes sokeri on sulanut ja hillo on hieman paksuuntunut. Osa puolukoista voi jäädä kokonaisiksi.
Levitä rieskat uunipellille leivinpaperin päälle. Lusikoi rieskojen päälle puolukkahilloa. Lisää juustoraaste ja lopuksi kypsennetty poronkäristys.
Paista pizzoja 225-asteisessa uunissa noin 10 min. Koristele pizzat halutessasi tuoreilla puolukoilla ja rosmariinilla.
450 g | poronkäristyslihaa |
2 rkl | voita paistamiseen |
½ tl | suolaa |
½ tl | mustapippuria |
8 kpl | pieniä rieskoja |
200 g | puolukoita |
1 dl | sokeria |
150 g | mozzarellaraastetta |
rosmariinia koristeeksi |