Back to Top

Poronkäristyspizzat rieskapohjalla

people

8

annosta

timelapse

15 +

min

15

min

shopping_basket

9

ainekset

Ohje

Paista hieman sulanut poronkäristysliha paistinpannulla voissa.

Valmista puolukkahillo. Lisää kattilaan jäiset puolukat ja sokeri (säästä halutessasi muutama puolukka koristeluun). Keitä marjoja muutama minuutti, kunnes sokeri on sulanut ja hillo on hieman paksuuntunut. Osa puolukoista voi jäädä kokonaisiksi.

Levitä rieskat uunipellille leivinpaperin päälle. Lusikoi rieskojen päälle puolukkahilloa. Lisää juustoraaste ja lopuksi kypsennetty poronkäristys.

Paista pizzoja 225-asteisessa uunissa noin 10 min. Koristele pizzat halutessasi tuoreilla puolukoilla ja rosmariinilla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

450 g poronkäristyslihaa
2 rkl voita paistamiseen
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
8 kpl pieniä rieskoja
200 g puolukoita
1 dl sokeria
150 g mozzarellaraastetta
  rosmariinia koristeeksi

Valmista näillä

Kokeile myös

Kuningatar-jäätelöpuikot

Lue

Mansikka-feta-vihersalaatti

Lue

Köyhät ritarit sitruunamelissa-marjasalaatilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä