Back to Top

Porsaan fileepihvit pinaatti-kermaperunoilla

people

4

annosta

timelapse

15 +

min

55

min

shopping_basket

11

ainekset

Ohje

Aloita pinaatti-kermaperunoista. Pese perunat. Kuori perunat halutessasi ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Nosta perunat ja sipulit voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon pinaatti ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita dijon-sinappi ja ruokakerma keskenään ja kaada seos perunoiden päälle.

Esipaista pinaatti-kermaperunoita 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.

Valmistele sillä välin Viljaporsaan fileepihvit. Sekoita suola, pippuri ja dijon-sinappi ja hiero fileepihvien pintaan. Anna maustua 30 minuuttia. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista fileepihvien pinta nopeasti. Nosta fileepihvit vuokaan pinaatti-kermaperunoiden päälle. Peitä uunivuoka foliolla ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Koristele annos tuoreella persiljalla.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

1 kg perunoita
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
100 g pinaattia
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl Dijon-sinappia
4 dl ruokakermaa
Fileepihvit:
500 g Atria Viljaporsaan Fileepihvejä, naturel
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl öljyä
Koristelu:
1 dl persiljaa hienonnettuna

Valmista näillä

Kokeile myös

Kuningatar-jäätelöpuikot

Lue

Mansikka-feta-vihersalaatti

Lue

Köyhät ritarit sitruunamelissa-marjasalaatilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä