Back to Top

Porsaan fileepihvit pinaatti-kermaperunoilla

people

4

annosta

timelapse

15 +

min

55

min

shopping_basket

11

ainekset

Ohje

Aloita pinaatti-kermaperunoista. Pese perunat. Kuori perunat halutessasi ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Nosta perunat ja sipulit voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon pinaatti ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita dijon-sinappi ja ruokakerma keskenään ja kaada seos perunoiden päälle.

Esipaista pinaatti-kermaperunoita 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.

Valmistele sillä välin Viljaporsaan fileepihvit. Sekoita suola, pippuri ja dijon-sinappi ja hiero fileepihvien pintaan. Anna maustua 30 minuuttia. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista fileepihvien pinta nopeasti. Nosta fileepihvit vuokaan pinaatti-kermaperunoiden päälle. Peitä uunivuoka foliolla ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Koristele annos tuoreella persiljalla.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

1 kg perunoita
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
100 g pinaattia
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl Dijon-sinappia
4 dl ruokakermaa
Fileepihvit:
500 g Atria Viljaporsaan Fileepihvejä, naturel
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl öljyä
Koristelu:
1 dl persiljaa hienonnettuna

Kokeile myös

 

Viinitarhurin juustokeitto

Lue
 

Tacot pico de gallo salsalla ja Atria Wilhelm Snacks

Lue
 

Lipeäkala perinteiseen tapaan

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä