Back to Top

Punajuuri-päärynävuoka sinihomejuustolla

people

6

annosta

timelapse

30 +

min

60

min

shopping_basket

10

ainekset

Ohje

Keitä punajuuret kuorineen ja lähes kypsiksi n. 30 min ajan. Halkaise isoimmat punajuuret tarvittaessa. Anna punajuurien jäähtyä hieman ja kuori ne. Leikkaa ne ohuiksi siivuiksi. Kuori päärynät halutessasi ja leikkaa ne myös ohuiksi siivuiksi.

Lado punajuuri- ja päärynäviipaleet voideltuun uunivuokaan vuorotellen.

Lisää kattilaan ruokakerma ja vesi. Murenna joukkoon sinihomejuusto ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes juusto on kokonaan sulanut. Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle hienonnetut pekaanipähkinät. Ripottele pintaan hieman mustapippuria.

Paista vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Koristele halutessasi timjamilla.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

800 g punajuuria
500 g päärynöitä
150 g sinihomejuustoa
2 dl ruokakermaa
½ dl vettä
1 rkl voita vuoan voiteluun
100 g pekaanipähkinöitä
½ tl mustapippuria
1 rkl öljyä vuoan voiteluun
  (timjamia koristeluun)

Valmista näillä

Kokeile myös

Kuningatar-jäätelöpuikot

Lue

Mansikka-feta-vihersalaatti

Lue

Köyhät ritarit sitruunamelissa-marjasalaatilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä