Back to Top

Puolukkakerrosrahka paahdetuilla kaurahiutaleilla ja pähkinöillä

people

2

annosta

timelapse

10 +

min

5

min

shopping_basket

5

ainekset

Ohje

Murskaa puolukat kulhossa hunajan kanssa esimerkiksi haarukalla, jätä halutessasi vähän puolukoita koristeeksi. Jaa puolukkasurvos kahteen lasiin tai annoskulhoon. Lisää päälle vaniljarahka.

Hienonna hasselpähkinöitä hieman veitsellä. Paista kaurahiutaleita, hasselpähkinöitä ja hunajaa paistinpannulla keskilämmöllä kauniin paahtuneeksi koko ajan sekoittaen. Jäädytä ja lisää laseihin. Koristele halutessasi puolukoilla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

100 g puolukkaa
2-3 rkl hunajaa
2 prk Fit vaniljarahkaa (200g)
1 dl hasselpähkinöitä
1 dl kaurahiutaleita

Valmista näillä

  1. Paistinpannu 28cm
    29,95 €
    Paistinpannu 28cm
  2. Paistinpannu 20cm
    19,95 €
    Paistinpannu 20cm
  3. Paistinpannu 24cm
    23,95 €
    Paistinpannu 24cm
  4. Norr Santoku veitsi 16cm (FSC)
  5. Wok pannu 28cm
    34,95 €
    Wok pannu 28cm
  6. Norr kokinveitsi 20cm (FSC)
  7. Simpleo kattila-/pannusetti
  8. Keittokasari 1,2l
    21,95 €
    Keittokasari 1,2l
  9. Kattila 2,5 l
    28,95 €
    Kattila 2,5 l
  10. Kattila 4l
    34,95 €
    Kattila 4l

Kokeile myös

Kuningatar-jäätelöpuikot

Lue

Mansikka-feta-vihersalaatti

Lue

Köyhät ritarit sitruunamelissa-marjasalaatilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä