Back to Top

Puolukkakerrosrahka paahdetuilla kaurahiutaleilla ja pähkinöillä

people

2

annosta

timelapse

10 +

min

5

min

shopping_basket

5

ainekset

Ohje

Murskaa puolukat kulhossa hunajan kanssa esimerkiksi haarukalla, jätä halutessasi vähän puolukoita koristeeksi. Jaa puolukkasurvos kahteen lasiin tai annoskulhoon. Lisää päälle vaniljarahka.

Hienonna hasselpähkinöitä hieman veitsellä. Paista kaurahiutaleita, hasselpähkinöitä ja hunajaa paistinpannulla keskilämmöllä kauniin paahtuneeksi koko ajan sekoittaen. Jäädytä ja lisää laseihin. Koristele halutessasi puolukoilla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

100 g puolukkaa
2-3 rkl hunajaa
2 prk Fit vaniljarahkaa (200g)
1 dl hasselpähkinöitä
1 dl kaurahiutaleita

Valmista näillä

Kokeile myös

Kuningatar-jäätelöpuikot

Lue

Mansikka-feta-vihersalaatti

Lue

Köyhät ritarit sitruunamelissa-marjasalaatilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä