Back to Top
Läpi sivuston - Mobiilikuvasto

Runebergintorttu

people

10-15

kpl

timelapse

20 +

min

20

min

shopping_basket

15

ainekset

Ohje

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat vaahtoon vatkaten yksitellen.
Lisää kuivat aineet. Manteliuutteen voi korvata kardemummalla.
Sekoita taikinaan lopuksi kerma, johon olet sekoittanut soodan.
Voitele ja korppujauhota runebergintortuille tarkoitetut vuoat, muffinssipelti tai muffinssivuoat.
Jaa tasaiseksi sekoitettu taikina vuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa 15-20 minuuttia.

Kostuta kypsät Runebergintortut sivelemällä niille maustettua sokerivettä.
Laita jokaisen tortun keskelle nokare vadelmahilloa.
Koristele sokerivesikuorrutuksella pursottamalla kuorrutteesta rengas hillon ympäri.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

Taikina:
200 g voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl korppujauhoja
2 dl piparimuruja
2 tl kardemummaa
½ tl manteliuutetta
2 dl kermaa
1 tl soodaa
Kostutukseen:
1 dl vettä
1 rkl sokeria
1 tl manteliuutetta tai omenamehua
Päälle:
  vadelmahilloa
  sokerivesikuorrutetta

Kokeile myös

 

Lohipyörykät tomaattikastikkeessa

Lue
 

Korealainen herkkupatonki

Lue
 

Tacot Artesaani-chorizolla ja uusilla perunoilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä