SNELLMAN LÄMMIN GRILLISALAATTI CHORIZOLLA JA VIINIRYPÄLEILLÄ
Snellmanin lämmin grillisalaatti Chorizolla ja viinirypäleillä sopii mainiosti tarjottavaksi kesäiseen ruokapöytään.
Ohje:
- Huuhdo ja halkaise sydänsalaatit. Huuhdo myös viinirypäleet ja jaa ne hieman pienempiin terttuihin.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Grillaa makkarat, viinirypäleet ja salaatti.
- Nosta ison tarjoiluastian pohjalle grillatut salaatit ja viinirypäleet.
- Leikkaa makkarat muutamaan osaan ja nosta salaatin päälle. Lisää lopuksi lehtipersiljaa ja hienonnettuja hasselpähkinöitä.
- Viimeistele grillisalaatti valuttamalla päälle sopivasti kastiketta.
Ainekset 4 henkilölle
| 230 g | Snellman All Natural Chorizo -makkaraa |
| 4 kpl | sydänsalaattia |
| 250 g | viinirypäleitä |
| 1 rkl | lehtipersiljaa |
| 1 dl | hasselpähkinöitä |
| KASTIKE | |
| 0,5 dl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | hunajaa |
| 2 rkl | balsamicoa |
| 0,5 tl | suolaa |
| 0,5 tl | mustapippuria |




