SNELLMAN MAUSTETTU FILEEPIHVI, CANTALOUPE-KESÄKURPITSASALSA JA PEKONIIN KÄÄRITYT PARSAT

SNELLMAN MAUSTETTU FILEEPIHVI, CANTALOUPE-KESÄKURPITSASALSA JA PEKONIIN KÄÄRITYT PARSAT

Snellmanin Maatiaispossun maustetut fileepihvit, cantaloupe-kesäkurpitsasalsa ja pekoniin käärityt parsat luovat täydellisen kokoonpanon herkullisia kesän makuyhdistelmiä.


Ohje: 

  • Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Tee sillä välin salsa.
  • Salsaa varten halkaise meloni ja poista siemenet. Leikkaa melonista kuoret pois. Leikkaa meloni ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
  • Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna jalapeno (poista siemenet, jos haluat vähemmän tulisen salsan). Hienonna korianteri.
  • Napsauta parsoista puisevat tyvet pois. Ota 4-5 parsaa ja kääräise ympärille pekonisiivu. Grillaa parsannippuja usein käännellen, kunnes pekoni on kypsää ja parsat napakan kypsiä. Ripauta pintaan suolaa ja mustapippuria.
  • Grillaa maatiaispossun chimichurri fileepihvejä noin kolme minuuttia per puoli. Tarjoile salsan ja pekoniin käärittyjen parsojen kanssa.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset 4 henkilölle

2 pkt

Snellman maatiaispossun fileepihvejä Chimichurri tai Paahdettu valkosipuli

CANTALOUPE-KESÄKURPITSASALSA
1 kpl cantaloupe-meloni
0,5 kpl kesäkurpitsa
1 kpl pieni punasipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl jalapeno
3 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
1 kpl sitruuna (mehut)
2 rkl oliiviöljyä
  suolaa ja mustapippuria
PEKONIIN KÄÄRITYT PARSAT
400 g vihreää parsaa
0,5 pkt Kunnon pekonia (6 siivua)
  suolaa ja mustapippuria

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä