Snellman ribsit grillissä ja pekoni-parsakaalisalaatti

Snellman ribsit grillissä ja pekoni-parsakaalisalaatti

Grillikausi jatkuu kuumempana kuin koskaan. Tässä reseptissä keskipisteenä toimii Snellmanin Maatiaispossun spare ribsit. Pitkään ja hartaasti grillatut ribsit nautitaan rapean pekoni-parsakaalisalaatin kera.


Ohje: 

  • Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
  • Aseta liha uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Kypsennä 140 asteessa noin kaksi tuntia.
  • Ribsit ovat valmiita, kun liha irtoaa helposti luista.
  • Grillaa ribseihin kaunis väri, voit halutessasi tässä kohtaa sutia pintaan lisää BBQ-kastiketta.
  • Leikkaa ribsit annospaloiksi.
  • Hienonna pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä hetkeksi siivilään valumaan ja jäähtymään.
  • Leikkaa nippusipuli ohuiksi renkaiksi ja parsakaali suupalan kokoisiksi kukinnoiksi. Leikkaa parsaaalin varsi pieniksi paloiksi.
  • Sekoita majoneesi, sitruunan mehu ja sinappi keskenään.
  • Laita kaikki salaatin ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Anna tekeytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

1pkt Snellman Maatiaispossun spare ribsejä (800g)
  BBQ-kastiketta
1pkt Snellman Kunnon pekonia (150g)
1-2kpl Punaista nippusipulia
1kpl Parsakaali (n. 400g)
1dl Rusinoita
1,5dl Majoneesia
1rkl Sitruunan mehua
1tl Dijon-sinappia
  Suolaa
  Mustapippuria

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä