Back to Top

Tacot Artesaani-chorizolla ja uusilla perunoilla

(4 annosta) Valmistusaika: 30 min

Mausteiset chorizot ja rapeat perunat muodostavat täydellisen makuparin tacojen täytteenä. Näiden tacojen pohjana voit käyttää tortillojen sijaan myös rieskoja.

Ohje

Grillaa jalapenot. Anna niiden jäähtyä hieman, hienonna ja sekoita majoneesin joukkoon.

Grillaa raakamakkarat kypsiksi. Halkaise perunat, valele niihin öljyä, mausta suolalla ja grillaa rapeiksi. Grillaa kevätsipulit. Lämmitä grillissä myös tortillat.

Hienonna kevätsipulit. Leikkaa perunat tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja viipaloi avokadot. Täytä tortillat jalapenomajoneesilla, perunalla, viipaloidulla chorizolla, avokadolla ja kevätsipulilla.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-Henkilöä+

Ainekset

3 jalapenoa
1 dl majoneesia
1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240 g
n. 200 g kypsää uutta perunaa
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
2 kevätsipulia
2 avokadoa
8 pientä tortillaa tai rieskaa

Kokeile myös

 

Viinitarhurin juustokeitto

Lue
 

Tacot pico de gallo salsalla ja Atria Wilhelm Snacks

Lue
 

Lipeäkala perinteiseen tapaan

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä