1. Nypi kylmä margariini yhdessä muiden pohja-ainesten kanssa taikinaksi. Painele 24 cm piirakkavuoan pohjalle. Esipaista 220 °C 5 min.
2. Kuori ja viipaloi sipuli, sekoita pinaatin, KauraKevin, vegeraasteen ja mausteiden kera. Levitä piirakkapohjan päälle. Painele tomaatit piirakan pinnalle leikkauspuoli ylöspäin. Paista 200 °C 35 min.
| Pohja: | |
| 75 g | kasvismargariinia |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | kaurahiutaleita |
| 1 dl | Juustoportin KauraKevi |
| 1 tl | suolaa |
| Täyte: | |
| 1 | punasipuli suikaloituna |
| 70 g | babypinaattia |
| 100 g | erivärisiä tomaatteja halkaistuna |
| 2 dl | Juustoportin KauraKevi |
| 150g | vegejuustoraastetta |
| 1 rkl | perunajauhoja |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | basilikaa |
| rouhittua mustapippuria |