Ota broilerin rintafileet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistusta. Tee broilerin rintoihin viiltoja puolen sentin välein. Paista broilerinfileitä molemmin puolin öljyssä paistinpannulla muutaman minuutin ajan ja nosta ne leikkuulaudalle. Hienonna basilika ja sekoita se tuorejuuston joukkoon.
Kuori sipulit ja leikkaa ne pieniksi suikaleiksi. Hienonna valkosipuli. Paista sipulisuikaleita ja hienonnettua valkosipulia paistinpannulla öljyssä, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää joukkoon tomaattipyree ja ruokakerma. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.
Kaada pannun sisältö voideltuun uunivuokaan. Nosta päälle ruskistetut broilerin rintafileet ja lusikoi päälle basilikalla maustettu tuorejuusto. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.
Paista vuokaa 200-asteisessa uunissa 20-25 min. Tarjoa keitetyt pastan kanssa.
600 g | broilerin rintafileitä hunaja-timjami |
100 g | aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa |
½ dl | hienonnettua basilikaa |
2 | sipulia |
2-3 | valkosipulinkynttä |
2 rkl | tomaattipyreetä |
2 dl | ruokakermaa |
½ tl | suolaa |
½ tl | mustapippuria |
250 g | kirsikkatomaatteja |
Lisäksi: | |
300 g | pastaa |