Atria yhden pannun härkäruukku

Valio Daim-juustokakku

Daimin rouskuva mantelikrokantti ja pehmeä maitosuklaa täyttää tämän juustokakun makumaailman pohjasta pintaan. Runsas ja rento koristelu on erityisesti Daimin ystävien mieleen, sillä kinuskisissa herkkupaloissa ei tässä karkkikakussa säästellä.


Ohje

  • Pingota leivinpaperi (Ø 20 - 22 cm) irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
  • Sekoita sulatettu voi ja murennetut keksit. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
  • Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
  • Vaahdota kerma. Sekoita toisessa kulhossa samalla vatkaimella tuorejuusto ja rouhitut Daim-patukat.
  • Kuumenna ½ dl maitoa kiehuvaksi. Valuta liivatteista vesi ja sulata ne kuumaan maitoon.
  • Lisää seos tuorejuustoon samalla vatkaimella sekoittaen.
  • Sekoita joukkoon kermavaahto.
  • Kaada täyte vuokaan. Tasoita pinta. Nosta vuoka peitettynä jääkaappiin hyytymään väh. 4 tunniksi.

Koristelu

  • Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.
  • Valuta kakun pinnalle ja reunoille kinuskikastiketta. Koristele rouhituilla isommilla ja pienemmillä Daim-paloilla.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

14 annosta
POHJA
75g Valio voita
175g cookie keksejä, Marabou Daim xl cookies
TÄYTE
4 liivatelehteä
1prk (3,3 dl) Valio kuohukermaa
3rasiaa (á 200g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
200g Daim-suklaapatukoita rouhittuna
½dl Valio maitoa
PINNNALLE
200g Daim-suklaapatukoita rouhittuna
1½dl valmista kinuskikastiketta

 

 

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä