Kokoamalla hampurilaisen itse voit luoda juuri sellaisen makuyhdistelmän, joka sopii makuusi. Kun hampurilaiset paistetaan grillissä, pihvit saavat herkullisen, aidon grillin maun, joka antaa hampurilaiselle aivan uuden luonteen. Voit valmistella lisäkkeet etukäteen, vaikka suuremmallekin porukalle, ja grillata pihvit vasta juuri ennen tarjoilua.
Grillatut kesäperunat puolestaan saavat makua juustoisesta AURA-kastikkeesta, mikä tekee niistä erityisen herkullisia. Näin voit helposti tarjota maukkaita ja monipuolisia grilliruokia, jotka varmasti ilahduttavat vieraitasi.
Ohje
Aloita valmistamalla perunat. Viipaloi perunat ja hienonna sipulit sekä osa varsista.
Leikkaa alumiinifoliosta 5 reilua palaa.
Aseta kunkin palan keskelle perunaa ja sipulisilppua, mausta mustapippurilla.
Kuumenna kerma kattilassa ja sulata AURA sen joukkoon. Kaada seos perunoiden päälle.
Valmista hampurilaiset. Valmista ensin kastike. Sekoita tuorejuustoon ruokakerma.
Esikäsittele kasvikset: Pese, kuivaa ja revi salaatti. Viipaloi tomaatit, punasipulit ja maustekurkut.
Pihvit: Sekoita jauhelihan joukkoon ruokakerma. Muotoile taikinasta 4 pihviä.
Mausta pihvien ala- ja yläpinta suolalla ja pippurilla.