Valio Helppo Herukkapiiras

Valio helppo herukkapiiras

Kirpakka herukkapiiras valmistetaan galetten tyyliin pellillä. Ohut ja rapea pohja täyttyy makealla vaniljakreemillä sekä erivärisillä herukoilla. Piiraan reunaa rapeuttaa ja makeuttaa klassinen raesokeri.


Ohje: 

  • Nypi voi ja kuivat ainekset tasaiseksi murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi ja painele tasaiseksi. Anna taikinan levätä jääkaapissa kelmutettuna puolisen tuntia.
  • Kauli taikina leivinpaperilla muutaman millin paksuiseksi levyksi.
  • Levitä vaniljakreemi taikinalevylle, jätä n. 3 cm reunoista tyhjäksi. Lisää kreemin päälle marjat.
  • Taittele reunat täytteen päälle. Voitele reunat kananmunalla ja ripottele reunoille raesokeria.
  • Paista uunin alatasolla 225 asteessa 20 min.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

POHJA
100g Valio voita
3dl Vehnäjauhoja
2rkl Sokeria
1tl Leivinjauhetta
½tl Kardemummaa
2rkl Kylmää vettä
TÄYTE
200g Valio vaniljakreemiä
200g Herukoita
LISÄKSI
1kpl Kananmunaa voiteluun
1½rkl Raesokeria

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä