Valio helppo lasagne
Lasagnen valmistaminen ei muutu tämän helpommaksi. Valmis tomaattikastike ja mehevä Koskenlaskija takaavat, että lopputulos on silti herkullinen.
Ohje
- Ruskista jauheliha tai Mifu. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon tomaattipastakastike. Huuhtele tölkit tilkalla vettä ja kaada pannulle. Anna kiehua hetki, kunnes kastike hiukan sakenee.
- Lado voidellun n. 20 x 30 cm uunivuoan pohjalle 4 lasagnelevyä. Lusikoi päälle 1/3 jauhelihakastikkeesta. Sekoita Koskenlaskija ja maito. Kaada 1/3 seoksesta vuokaan. Toista samaan tapaan vielä kaksi kertaa.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min.
- Anna lasagnen vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.
Ainekset
8 annosta
| 700g | Naudan jauhelihaa (vaihtoehtoisesti 500g Valio Mifu Jauhista) |
| 1tl | Suolaa |
| Mustapippuria | |
| 2prk | Tomaattipastakastiketta (á 400g) |
| Lasagnelevyjä | |
| 2prk | Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar (á 250g) |
| 2,5dl | Valio Eila® maitojuomaa |




