Herkullinen ja näyttävä pääsiäiskakku syntyy Kinder munan makumaailmasta ja Kinder suklaamunista ja -patukoista. Kakku tehdään ilman liivatetta ja se on gluteeniton mikäli käytät koristelussa vain keksittömiä suklaaherkkuja.
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja mantelimassa vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen hyvin vatkaten. Siivilöi vaahtoon kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla pohjustettuun ja voideltuun Ø 20 cm irtopohjavuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä.
- Vaahdota kermat. Sulata suklaa ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoitellen, varo polttamasta.
- Sekoita maitosuklaa sähkövatkaimella yhteen rasialliseen tuorejuustoa. Nostele lopuksi joukkoon suklaakermavaahto. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta.
- Valmista valkosuklaatäyte samaan tapaan kuin maitosuklaatäyte. Levitä täyte vuokaan ja tasoita pinta. Peitä hyvin kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta, käytä veistä tai pientä palettilastaa apuna. Jos reunoihin jää epätasaisuutta, saat tasoitettua sen pyöräyttämällä kakun reunan ympäri kuumalla veitsellä.
- Keitä suklaakerma välillä sekoitellen paksuksi kastikkeeksi. Anna jäähtyä. Laita kastike pursotuspussiin ja pursota reunavalumat varoen kakun yläreunasta. Pursota loppu kuorrute kakun päälle ja levitä tasaiseksi.
- Koristele kakku suklaamunilla ja suklaamakeisilla. Mikäli haluat kakusta gluteenittoman, älä käytä koristelussa keksiä sisältäviä patukoita.
-palaa+
Ainekset
| Mantelibrownie | |
| 100 g | Valio voita |
| 150 g | mantelimassaa |
| 2 | kananmunaa |
| 3 rkl | kaakaojauhetta |
| Täytteet | |
| 2 ½ dl | Valio kuohukermaa |
| 1 prk (2,5 dl) | Valio suklaakermaa |
| 200 g | maitosuklaata |
| 200 g | valkosuklaata |
| 2 rasiaa (á 200 g) | Valio Viola maustamatonta tuorejuustoa |
| Koristeluun | |
| 1 prk (2,5 dl) | Valio suklaakermaa |
| Kinder suklaamunia ja makeisia | |




