Nikkarin vuoka
Nikkarin vuoka on nostalginen kotiruokaklassikko. Helppo ja edullinen ruoka on mahtava tapa käyttää edelliseltä päivältä jääneet keitetyt perunat.Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Viipaloi kypsät perunat, punasipuli ja lenkkimakkara. Lado viipaleet limittäin Oivariini rasvalla voideltuun uunivuokaan. Asettele terttutomaatit vuoan pinnalle.
- Kaada ruokakerma vuokaan ja ripottele pintaan paprikajauhe, mustapippuria myllystä sekä juustoraaste.
- Paista uunin keskitasolla noin 30 min.
Ainekset
5kpl | Keitettyä perunaa isokokoista |
1kpl | Punasipulia |
1pkt | Lenkkimakkaraa |
Valio Oivariini® juoksevaa | |
1ras | Terttukirsikkatomaatteja |
1prk | Valio ruokakermaa Kolme sipulia laktoositon 2,5dl |
½tl | Paprikajauhetta |
Mustapippuria | |
½pss | Valio Emmental raastetta á150g |