Kaikille tuttu kääretorttu on kahvipöydän herkku, joka kantaa vuosikymmenestä toiseen. Nyt täytteissä maistuvat herkullinen kirsikka ja sille makuparina suklainen pähkinälevite. Kirsikkahillon lisääminen täytteeseen tuo raikkaan lisän leivonnaiseen, mutta ei ole välttämätöntä maukkaan kirsikkarahkan ansioista.
Kumoa pohja pähkinäjauheella tai sokerilla sirotellulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi, mutta jätä se suojaksi torttupohjalle, ettei pohja ei kuivahda.
Nosta suklaa-pähkinälevite esim. lämpimään vesihauteeseen, että se notkistuu kunnolla. Yhdistä joukkoon pähkinärouhe.
Levitä torttupohjalle ensin suklaa-pähkinälevite.
Sekoita kirsikkahillo kirsikkarahkan joukkoon. Lisää torttupohjalle jättäen n. 2 cm toisesta reunasta ilman täytettä. Rullaa leivinpaperin avulla levy rullaksi niin, että täyttämätön reunaosa jää alasaumaksi. Nosta torttu kylmään, kunnes tarjoillaan.