Nacho-pelti on herkullinen tarjottava illanistujaisiin. Pellin valmisteluihin menee aikaa vain kymmenisen minuuttia ja dippailtavaa riittää isommallekin porukalle. Nacho-pelti maistuu sekä suoraan uunista, että jäähtyneenä, joten se ei ole kriittiinen tarjoiluajankohdan suhteen.
Ohje:
Levitä nachokset leivinpaperille uunipellille. Kerrostele päälle broileri, paloiteltu paprika, puolet salsasta ja Koskenlaskija Ruoasta.
Kuumenna uunin keskitasolla 250 asteessa 5 - 8 min.
Lisää pinnalle hienonnettua korianteria.
Tarjoa lisänä crème fraichea, guacamolea, salsaa ja Koskenlaskija Ruokaa.
KINKKUHYRRÄT TIKUSSA
Kinkulla ja juustolla täytetyt rullat eli kinkkuhyrrät ovat mainio pikkusuolainen juhlapöytään. Lastenjuhliin ne tikutetaan hauskoiksi hyrriksi. Hyrrät valmistuvat nopeasti valmiista voitaikinasta.
Ohje:
Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi.
Levitä levyille tuorejuusto ja levitä päälle juustoviipaleet.
Laita päälle kinkkuleikkeleet.
Pyöritä rullaksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa terävällä veitesellä viipaleiksi
Nosta rullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Laita rulliin tikku saumakohdasta. Rullat voi tikuttaa myös paiston jälkeen.
Paista uunin yläosassa 225 asteessa 12-15 min per pelti.