Valio peltimakaronilaatikko
Tapellaanko teillä, kuka saa eniten makaronilaatikon rapeaa kuorta? Pelitimakaronilaatikko on vastaus ongelmaan. Laakealla pellillä paistettuna makaronilaatikkoon saa enemmän rapeaa paistopintaa ja mukavana lisäyllätyksenä laatikko valmistuu nopeammin.
Ohje
- Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön. Huuhtele juoksevalla vedellä.
- Ruskista jauheliha tai jauhis Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.
- Yhdistä valutetut makaronit ja jauhelihaseos, kaada leivinpaperille uunipellille.
- Sekoita munat ja maito. Kaada pellille.
- Paista uunin keskiosassa 225asteessa n. 20min.
- Tarjoa peltimakaronilaatikko salaatin ja ketsupin kanssa.
Vinkki!
Valuta makaronilaatikon pinnalle Valio Koskenlaskija® Ruokaa. Näin saat erityisen maukkaan ja mehevän makaronilaatikon.
Ainekset
| 400g | Sarvimakaronia |
| 1pkt | Valio MiFU® jauhista tai naudan jauhelihaa |
| 1rkl | Valio Oivariini® juoksevaa |
| 1 | Iso sipuli |
| 1/2tl | Suolaa |
| 1/2tl | Pippurisekoitusta |
| 2 | Kananmunaa |
| 5dl | Valio maitoa |
| Kokeile lisäksi | |
| 1prk | Valio Koskenlaskija® Ruoka& Dippi |




