Valio peruna-kukkakaali tikka masala
Tikka masalan tekeminen onnistuu jokaiselta myös kotona. Ihastu vegaaniseen tikka masalaan. Helppo ja terveellinen resepti arkeen!Ohje
- Ruskista Nyhtökaura korkeareunaisessa paistinpannussa öljyssä. Siirrä lautaselle sivuun odottamaan.
- Kuullota hienonnetut sipuli, valkosipuli ja inkivääri öljyssä pannussa. Lisää paloitellut perunat ja kukkakaali ja jatka paistamista 3 - 4 min.
- Lisää tomaattimurska, kookosmaito, hienonnettu chili, tikka masala -maustetahna, paprikajauhe ja suola. Anna hautua kannen alla keskilämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Lisää Nyhtökaura ja anna hautua vielä muutama min niin, että Nyhtökaura ehtii imeä kastiketta itseensä.
- Koristele tuoreella korianterilla ja inkiväärillä. Viimeistele limehulla.
- Tarjoile villiriisin kanssa tai sellaisenaan.
Ainekset
3 annosta | |
1 pkt | Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamatonta |
1 kpl | Pieni kukkakaali paloiteltuna |
400 g | Perunaa paloiteltuna |
500 g | Tomaattimurskaa |
4 rkl | Tikka masala -maustetahnaa |
3 rkl | Paprikajauhetta |
2 rkl | Tuoretta inkivääriä hienonnettuna |
1 rkl | Valkosipulia hienonnettuna |
1 kpl | Sipuli hienonnettuna |
3 dl | Kookosmaitoa |
1 kpl | Punainen chilipalko |
1/2 tl | Suolaa |
Tuoretta korianteria | |
Öljyä paistamiseen |