Valio peruna-kukkakaali tikka masala

Valio peruna-kukkakaali tikka masala

Tikka masalan tekeminen onnistuu jokaiselta myös kotona. Ihastu vegaaniseen tikka masalaan. Helppo ja terveellinen resepti arkeen!

Ohje

  • Ruskista Nyhtökaura korkeareunaisessa paistinpannussa öljyssä. Siirrä lautaselle sivuun odottamaan.
  • Kuullota hienonnetut sipuli, valkosipuli ja inkivääri öljyssä pannussa. Lisää paloitellut perunat ja kukkakaali ja jatka paistamista 3 - 4 min.
  • Lisää tomaattimurska, kookosmaito, hienonnettu chili, tikka masala -maustetahna, paprikajauhe ja suola. Anna hautua kannen alla keskilämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä.
  • Lisää Nyhtökaura ja anna hautua vielä muutama min niin, että Nyhtökaura ehtii imeä kastiketta itseensä.
  • Koristele tuoreella korianterilla ja inkiväärillä. Viimeistele limehulla.
  • Tarjoile villiriisin kanssa tai sellaisenaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

3 annosta
1 pkt Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamatonta
1 kpl Pieni kukkakaali paloiteltuna
400 g Perunaa paloiteltuna
500 g Tomaattimurskaa
4 rkl Tikka masala -maustetahnaa
3 rkl Paprikajauhetta
2 rkl Tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 rkl Valkosipulia hienonnettuna
1 kpl Sipuli hienonnettuna
3 dl Kookosmaitoa
1 kpl Punainen chilipalko
1/2 tl Suolaa
  Tuoretta korianteria
  Öljyä paistamiseen

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Suomen vahvimmat platina