Valio puolukkapannacotta
Valkosuklaan ja puolukan makuyhdistelmä on vastustamaton! Pannacotta on ihanan helppo jälkiruoka, jonka voit tehdä etukäteen valmiiksi odottamaan tarjoiluhetkeä.
Ohje
- Liota liivatteet.
- Mittaa kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Siirrä kattila pois liedeltä ja paloittele suklaa kattilaan. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
- Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja liuota liivatteet kuumaan kermaseokseen. Sekoita joukkoon puolukkakeitto.
- Jaa seos tarjoiluastioihin. Siirrä jääkaappiin jähmettymään vähintään 4 tunniksi tai yön yli.
- Valuta annosten pinnalle puolukkakeittoa. Koristele halutessasi puolukoilla.
Ainekset
| 6 annosta | |
| 2 | Liivatelehteä |
| 3,3dl | Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon |
| 100g | Valkosuklaata |
| 2dl | Valio puolukkakeittoa |
| PINNALLE | |
| 2dl | Valio puolukkakeittoa |
| Puolukoita | |




