Valio puolukkapannacotta
Valkosuklaan ja puolukan makuyhdistelmä on vastustamaton! Pannacotta on ihanan helppo jälkiruoka, jonka voit tehdä etukäteen valmiiksi odottamaan tarjoiluhetkeä.
Ohje
- Liota liivatteet.
- Mittaa kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Siirrä kattila pois liedeltä ja paloittele suklaa kattilaan. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
- Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja liuota liivatteet kuumaan kermaseokseen. Sekoita joukkoon puolukkakeitto.
- Jaa seos tarjoiluastioihin. Siirrä jääkaappiin jähmettymään vähintään 4 tunniksi tai yön yli.
- Valuta annosten pinnalle puolukkakeittoa. Koristele halutessasi puolukoilla.
Ainekset
6 annosta | |
2 | Liivatelehteä |
3,3dl | Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon |
100g | Valkosuklaata |
2dl | Valio puolukkakeittoa |
PINNALLE | |
2dl | Valio puolukkakeittoa |
Puolukoita |