Suolaisen kääretortun sisään rullautuu mehevä paprikainen meetwurstitäyte. Pohja saa ihanan rakenteen vaahdotetuista kananmunista ja tuorejuustosta.
Ohje:
- Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset.
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, tuorejuusto, leivinjauhe ja suola. Yhdistä vaahdot.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista 150 asteessa noin 20 min. Jäähdytä.
- Yhdistä crème fraîche, tuorejuusto ja meetwursti. Levitä täyte kääretorttulevylle ja levitä pinnalle rucolaa.
- Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Leikkaa päätypalat pois ja aseta tarjoiluastialle. Anna tekeytyä kylmässä.
- Vaahdota loppu tuorejuusto ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Koristele pursotuksin. Viimeistele mustapippurilla, kurpitsansiemenillä ja tuoreilla yrteillä.
Ainekset
| POHJA | |
| 5kpl | Kananmunaa |
| 100g | Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa |
| 1tl | Leivinjauhetta |
| Suolaa | |
| TÄYTE | |
| 1prk | Valio Arki® crème fraîchea (180g) |
| 200g | Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoa |
| 200g | Meetvurstia suikaloituna |
| 50g | Rucolaa |
| PINNALLE | |
| 100g | Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa |
| 1dl | Valio kuohukermaa laktoositon |
| Mustapippuria myllystä | |
| 1rkl | Kurpitsansiemeni |
| Tuoreita yrttejä | |




