Suolaisen kääretortun sisään rullautuu mehevä paprikainen meetwurstitäyte. Pohja saa ihanan rakenteen vaahdotetuista kananmunista ja tuorejuustosta.
Ohje:
- Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset.
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, tuorejuusto, leivinjauhe ja suola. Yhdistä vaahdot.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista 150 asteessa noin 20 min. Jäähdytä.
- Yhdistä crème fraîche, tuorejuusto ja meetwursti. Levitä täyte kääretorttulevylle ja levitä pinnalle rucolaa.
- Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Leikkaa päätypalat pois ja aseta tarjoiluastialle. Anna tekeytyä kylmässä.
- Vaahdota loppu tuorejuusto ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Koristele pursotuksin. Viimeistele mustapippurilla, kurpitsansiemenillä ja tuoreilla yrteillä.
Ainekset
POHJA | |
5kpl | Kananmunaa |
100g | Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa |
1tl | Leivinjauhetta |
Suolaa | |
TÄYTE | |
1prk | Valio Arki® crème fraîchea (180g) |
200g | Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoa |
200g | Meetvurstia suikaloituna |
50g | Rucolaa |
PINNALLE | |
100g | Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa |
1dl | Valio kuohukermaa laktoositon |
Mustapippuria myllystä | |
1rkl | Kurpitsansiemeni |
Tuoreita yrttejä |