Valio texmexjuustokakku
Herkullisen brunssin voi rakentaa texmex-makujen ympärille. Juustokakun pohja valmistetaan nachoista, joten kakku on gluteeniton ja kätkee sisälleen kattauksen peruselementit: lihan tai broilerin ja paistetut kasvikset. Kakun koristeisssa komeilee kylmät kasvikset, nachot sekä juustodippi.
Ohje
- Pingota leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 23 cm) pohjan ja reunojen väliin. Älä leikkaa ylimääräisiä reunoja pois, jotta pohjasta mahdollisesti irtoava rasva ei valu uunin pohjalle.
- Murenna nachot, sekoita sulatetun voin kanssa. Levitä seos vuoan pohjalle ja reunoille.
- Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon viipaloitu paprika ja sipuli. Kuullota hetki. Kaada seos piirakkapohjalle.
- Sekoita tuorejuusto, crème fraîche, maito ja munat. Lisää seos vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 35 min.
- Lisää pinnalle avokadoa, tomaatin puolikkaita, salaattia ja korianteria. Kuumenna Koskenlaskija halutessasi ja dippaile nachoja siihen.
Ainekset
10 annosta | |
POHJA | |
275g | Nacho chipsejä |
100g | Valio voita |
TÄYTE | |
400g | Jauhelihaa |
2kpl | Eriväristä paprikaa |
1kpl | Sipuli |
400g | Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa |
150g | Valio crème fraîchea |
½dl | Valio kevytmaitoa |
3kpl | Kananmunaa |
KORISTELUUN JA TARJOILUUN | |
1kpl | Avokado |
100g | Kirsikkatomaatteja |
50g | Jääsalaattia |
Tuoretta korianteria |
|
250g | Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili |
225g | Nacho chipsejä |