Back to Top

Valio Vegaaninen dallasboston

 

 

Mehevän pehmeä vegaaninen pullakakku täytetään kasvipohjaisella vaniljatäytteellä ja kootaan vuokaan bostonkakun tyyliin.   

Ohje: 

  • Lämmitä kaurajuoma 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva, sokeri ja mausteet , sekoita. Lisää puolet jauhoista ja sekoita taikina tasaiseksi.
  • Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää öljy. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
  • Valmista täyte: Vatkaa Bake & Dessert ja tärkkelys tasaiseksi.
  • Kauli kohonneesta taikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Levitä sille vaniljatäytettä. Kääri taikinalevy rullaksi. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä n. 8 viipaleeksi. Laita viipaleet kakkuvuokaan. Kohota liinan alla.
  • Paista pulla uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
1 pullakakku

Ainekset

3 dl Valio Oddlygood® kaurajuomaa gluteeniton
1 pss kuivahiivaa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
½ rkl

kardemummaa

n. 7 dl

vehnäjauhoa

½ dl

rypsiöljyä

 

Vaniljarahkatäyte

2 prk Valio Oddlygood® Bake & Dessert vaniljaa
1 rkl maissitärkkelystä

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä