Lämmitä kaurajuoma 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva, sokeri ja mausteet , sekoita. Lisää puolet jauhoista ja sekoita taikina tasaiseksi.
Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää öljy. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
Valmista täyte: Vatkaa Bake & Dessert ja tärkkelys tasaiseksi.
Kauli kohonneesta taikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Levitä sille vaniljatäytettä. Kääri taikinalevy rullaksi. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä n. 8 viipaleeksi. Laita viipaleet kakkuvuokaan. Kohota liinan alla.
Paista pulla uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.