Back to Top

Viinirypäle-fetakupit

people

10

annosta

timelapse

15 +

min

20

min

shopping_basket

9

ainekset

Ohje

Levitä voitaikinat esimerkiksi leikkuulaudan päälle sulamaan. Jaa levyt kahteen osaan. Voitele muffinssipelti ja painele voitaikinat sen koloihin. Voitele taikinan reunat kananmunalla.

Lisää kokonaiset viinirypäleet kuppeihin ja murenna päälle fetajuustoa. Jätä osa rypäleistä päällimmäiseksi.

Valmista muna-kerma rikkomalla kananmunan rakenne kulhossa vispilällä. Lisää joukkoon kerma ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Kaada seos kuppeihin täytteiden päälle.

Murskaa pekaanipähkinät veitsellä ja lisää ne päällimmäiseksi.

Paista viinirypäle-fetakuppeja 225-asteisessa uunissa noin 15-18 min. Anna jäähtyä hetki ja irrota kupit muffinssipellistä veitsen avulla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

500 g torttutaikinaa
200 g fetajuustoa
250 g punaisia viinirypäleitä (siemenetön)
15 kpl pekaanipähkinöitä
Muna-kerma:
1 kananmuna
1 dl kuohukermaa
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
   
1 kananmuna voiteluun
2 rkl öljyä muffinssipellin voiteluun

Valmista näillä

Kokeile myös

Kuningatar-jäätelöpuikot

Lue

Mansikka-feta-vihersalaatti

Lue

Köyhät ritarit sitruunamelissa-marjasalaatilla

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä