Back to Top
Läpi sivuston - Mobiilikuvasto

Viinirypäle-fetakupit

people

10

annosta

timelapse

15 +

min

20

min

shopping_basket

9

ainekset

Ohje

Levitä voitaikinat esimerkiksi leikkuulaudan päälle sulamaan. Jaa levyt kahteen osaan. Voitele muffinssipelti ja painele voitaikinat sen koloihin. Voitele taikinan reunat kananmunalla.

Lisää kokonaiset viinirypäleet kuppeihin ja murenna päälle fetajuustoa. Jätä osa rypäleistä päällimmäiseksi.

Valmista muna-kerma rikkomalla kananmunan rakenne kulhossa vispilällä. Lisää joukkoon kerma ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Kaada seos kuppeihin täytteiden päälle.

Murskaa pekaanipähkinät veitsellä ja lisää ne päällimmäiseksi.

Paista viinirypäle-fetakuppeja 225-asteisessa uunissa noin 15-18 min. Anna jäähtyä hetki ja irrota kupit muffinssipellistä veitsen avulla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Henkilöä

Ainekset

500 g torttutaikinaa
200 g fetajuustoa
250 g punaisia viinirypäleitä (siemenetön)
15 kpl pekaanipähkinöitä
Muna-kerma:
1 kananmuna
1 dl kuohukermaa
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
   
1 kananmuna voiteluun
2 rkl öljyä muffinssipellin voiteluun

Kokeile myös

 

Korealainen herkkupatonki

Lue
 

Tacot Artesaani-chorizolla ja uusilla perunoilla

Lue
 

Firecracker-grillikanaa ja marinoitua paprikaa

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä