Back to Top

Viinitarhurin juustokeitto

 

  1. Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Lisää liemi vähitellen ja mausta suolalla, paprikajauheella ja valkoviinillä. Keitä noin 10 minuuttia.
  2. Vatkaa kulhossa keltuaiset ja kerma. Kaada keitto vähitellen kulhoon ja vatkaa koko ajan.
  3. Lisää juustoraaste.
  4. Tarjoa mausteyrttien ja vaalean leivän, esimerkiksi patongin kanssa.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
-Henkilöä+

Ainekset

5 rkl voita
6 rkl vehnäjauhoja
1 ½ l

lihalientä

  suolaa
  paprikajauhetta
3 rkl kuivaa valkoviiniä
2 keltuaista
1 ½ dl Juustoportin kuohukermaa
2 dl Juustoportin Viinitarhurin juustoa raastettuna
   
Halutessasi lisää silputtuja yrttejä mausteeksi esim. persiljaa ja kirveliä.

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä