The store will not work correctly when cookies are disabled.
Skip to Content
- Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Lisää liemi vähitellen ja mausta suolalla, paprikajauheella ja valkoviinillä. Keitä noin 10 minuuttia.
- Vatkaa kulhossa keltuaiset ja kerma. Kaada keitto vähitellen kulhoon ja vatkaa koko ajan.
- Lisää juustoraaste.
- Tarjoa mausteyrttien ja vaalean leivän, esimerkiksi patongin kanssa.
-Henkilöä+
Ainekset
| 5 rkl |
voita |
| 6 rkl |
vehnäjauhoja |
| 1 ½ l |
lihalientä |
| |
suolaa |
| |
paprikajauhetta |
| 3 rkl |
kuivaa valkoviiniä |
| 2 |
keltuaista |
| 1 ½ dl |
Juustoportin kuohukermaa |
| 2 dl |
Juustoportin Viinitarhurin juustoa raastettuna |
| |
|
| Halutessasi lisää silputtuja yrttejä mausteeksi esim. persiljaa ja kirveliä. |