Polkupyörän ulkorenkaat

Polkupyörän ulkorenkaat on syytä uusia silloin, jos renkaat ovat kuluneet ja niiden pintakuviointi lähes hävinnyt. Pyörän renkaiden kunto vaikuttaa ajomukavuuteen ja turvallisuuteen. Uudella ulkokumella ajaminen on turvallisempaa ja tuo ajamiseen pitoa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Polkupyörän ulkorenkaan kunto tarkistettava säännöllisesti

Polkupyörän ulkorenkaiden uusimista ei kannata jättää siihen pisteeseen, että vanha ulkorengas hajoaa matkan varrelle. Vanhat ja kuluneet pyörän ulkokumit kannattaa vaihtaa hyvissä ajoin. Kuluneet pyörän ulkorenkaat voivat olla vaaralliset liukkaalla ja märällä tien pinnalla. Lisäksi ulkorenkaan runkorakenteen jäykkyys ja suojausominaisuudet heikkenevät. Ohueksi kulunut ulkorengas puhkeaa helposti. Polkupyörän ulkorengas suojaa myös sisäkumia puhkeamiselta. Uuden polkupyörän ulkorenkaan kuviointi antaa ajettaessa pitoa ja tekee pyöräretkestä turvallisen.

Pyörän ulkorenkaita on HalpaHallin valikoimassa erihintaisia ja erilaisiin pyöriin tarkoitettuja. Jos haluaa ehkäistä rengasrikkoja, kannattaa hankkia pistosuojattu ulkorengas. Pistosuojatussa ulkorenkaassa on ylimääräinen kerros, joka suojaa rengasta teräviltä kiviltä ja soralta.

Polkupyörän ulkorenkaan vaihto 

Ulkorenkaan irrottamista varten kannattaa hankkia niin sanottu rengasrauta, eli työkalu, jonka avulla pyörän ulkokumen saa näppärästi irrotettua. Ulkorenkaan vaihdon yhteydessä kannattaa tarkistaa, että vannenauha on ehjä, eikä renkaissa ole teräviä kiviä, jotka rikkovat sisärenkaan.

Polkupyörän ulkorengasta voi joissain tapauksissa myös paikata, mikäli ulkorengas on muutoin hyvässä kunnossa. Puhdista ulkorengas huolellisesti sisäpuolelta, karhenna paikattava alue ja laita siihen tavallinen sisäkumipaikka. Mikäli tämä toimenpide ei auta, kannattaa ulkorengas uusia kokonaan.

Polkupyörän ulkorenkaita eri koossa ja erilaisiin pyöriin löydät HalpaHallin valikoimasta.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä