Hyvää arkea lähiruuasta

Hyvää arkea lähiruuasta

Ab Korv-Görans Kebab Oy on vuonna 1988 perustettu pietarsaarelainen perheyritys, jonka uusi tehdas avasi ovensa kesällä 2019.

 

- Meidän HalpaHallille valmistamat kebabit ja lihapullat ovat lähiruokaa parhaimmillaan, sillä raaka-aineet tuotteisiin tulevat Snellmanilta ja Atrialta. Olemme HalpaHallin kanssa molemmat perheyhtiöitä, ja sekin on yksi syy siihen, miksi haluamme korostaa tuotteissamme kotimaisia raaka-aineita, sanoo Korv-Görans Kebab Oy:n kaupallinen johtaja Harry Tupeli.

Korv-Göransin tuotteet ovat nousseet todellisiksi katuruokien klassikoiksi. Hyvä maku lähtee korkeasta lihapitoisuudesta ja vähärasvaisuudesta.

- Tuotteiden lihapitoisuudet ovat noin 80 prosentista ylöspäin. Esimerkiksi kanakebabissa se on peräti 92 prosenttia, ja rasvaprosenttikin vain 5. Suomessa lihankulutus siirtyy vahvasti kananlihaan, ja meiltä onkin tulossa paljon varsinkin uusia kanatuotteita, Tupeli kertoo.

Kotimaisuus vauhdittaa kasvua

Asiakkaat ovat olleet mielissään myös siitä, että Hyvän Arjen kebablastut saa irtopakastettuina. Ruokaa ei mene hukkaan, koska paistinpannulle voi annostella haluamansa määrän ja laittaa loput pakastimeen.

HalpaHallista löytyy lisäksi Korv-Göransin tuotteita yrityksen omalla brändillä. Myynnin kehitys kertoo omaa kieltään Korv-Göransin kebablihojen ja lihapullien suosiosta kuluttajien keskuudessa.

- Meille valmistui viime vuonna uusi tehdas Pietarsaareen. Kasvuvauhti on ollut niin kova, että nyt edessä on pakastevaraston ja lähettämön laajennus. Yhteistyö HalpaHallin kanssa on jatkunut jo 15 vuotta. Molemmat arvostamme kotimaista lihantuotantoa, joka on tae puhtaudesta, ja lisäksi kotimaisuus tuo työtä ja hyvinvointia Suomeen, Tupeli sanoo.

Korv-Görans Kebab Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 noin 12 miljoonaa euroa, ja tänä vuonna liikevaihto nousee noin 15 miljoonaan euroon.

Uuden tehtaan myötä Ab Korv-Görans Kebab Oy on vähentänyt vuosittaisia CO2-päästöjä 938 tonnia.

Uuden tehtaan myötä Ab Korv-Görans Kebab Oy on vähentänyt vuosittaisia CO2-päästöjä 938 tonnia.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä