Grillausvälineet

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Grillausalusta

Grillausalusta on kätevä lisävaruste, joka pitää grillisi puhtaana ja estää pienten ruokapalojen putoamisen liekkeihin. Tarttumattoman pinnan ansiosta ruoka irtoaa helposti alustasta, ja grillauksesta tulee nautinnollisempaa. 

Alusta sopii erinomaisesti herkille raaka-aineille, kuten kalalle tai vihanneksille, jotka saattavat tarttua kiinni tai hajota perinteisillä grilleillä.

Tarttumaton grillausalusta helpottaa grillausta

Tarttumaton grillausalusta on välttämätön apuväline, kun haluat varmistaa, etteivät herkut jää kiinni grilliritilään. Sen avulla valmistat täydellisen mehevät ja rapeat grilliherkut ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kiinnipalamisesta tai hankalasta puhdistuksesta. 

Tarttumaton pinta tekee grillauksesta huomattavasti terveellisempää, sillä voit vähentää öljyn ja rasvan käyttöä!

Hyvä grillin lämpömittari

Lämpömittari grillaukseen on jokaisen grillimestarin luottotyökalu. Olipa kyseessä sitten lihan sisälämpötilan tarkkailu tai grillin lämpötilan säätäminen, tarkka lämpömittari auttaa saavuttamaan moitteettomat grillaustulokset joka kerta.

Tarkan lämpötilan seuranta varmistaa, että grillattavat saavuttavat juuri oikean kypsyyden, välttäen sekä alikypsennyksen riskit että ylikypsentämisen pettymykset.

 

Paistoritilä tai grilliritilä takkaan

Paistoritilä takkaan mahdollistaa grillaamisen myös avotakassa. Se on loistava ratkaisu, kun haluat nauttia grilliruoasta, mutta käytössäsi ei ole perinteistä grilliä. Paistoritilän avulla muunnat takkasi hetkessä käytännölliseksi grilliksi, joka luo upeat puitteet illanistujaisille.

Grilliritilä takkaan on täydellinen lisävaruste, kun haluat yhdistää avotulen lämmön ja savuisen aromin grillaukseen. Se muuntaa takkasi käden käänteessä grilliksi, antaen ruoille ainutlaatuisen maun, jota on vaikea saavuttaa muilla menetelmillä.

Grilliverkko

Grilliverkko on erinomainen työkalu, kun grillattavat tarvitsevat tasaisen lämmön ja niitä on käännettävä varovasti. Verkon avulla voit siirtää ja kääntää useita pieniä ruokapaloja kerralla, säilyttäen niiden muodon ja ehkäisten niiden putoamisen grillin ritilöiden väliin.

Grillausmatto

Grillausmatto on innovatiivinen ratkaisu, joka suojaa grilliäsi lian ja rasvan kertymiseltä. Matta levitetään grilliritilän päälle, jolloin se estää rasvan tiputtamisen suoraan liekkeihin ja helpottaa grillin puhdistusta. Maton ansiosta voit grillata pieniä raaka-aineita ilman huolta niiden putoamisesta.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä