Jääkiekkomailat ja tarvikkeet

On tavoitteenasi sitten pysyä pystyssä, liukua sulavasti jäällä tai kikkailla jääkiekkomailan kanssa läpi jääkiekkokaukalon, löytyy Halpahallista etsimäsi välineet. Esimerkiksi luistelun aloittelijoille luistelutuki on kuin paras ystävä, joka tukee ja opettaa sinua hallitsemaan luistelun taidon. Luisteluapu sopii parhaiten lapsille ja koululaisille, jotka vasta totuttelevat luistimiin ja harjoittelevat luistelun tekniikkaa.

Niille, jotka nauttivat vauhdin hurmasta, vahvasta joukkuehengestä ja taitavat sulavat käännökset ja jarrutukset jäällä, voi jääkiekko tarjota uusia elämyksiä. Jääkiekko on nopeatempoinen ja fyysinen urheilulaji, jota voivat pelata sekä lapset että aikuiset. Jääkiekon pelaamiseen tarvitaan kuitenkin aina oikeat varusteet, joista tärkeimmät ovat jääkiekkoluistimet,  jääkiekkomaila, kiekko ja jääkiekkokypärä.

Ensimmäinen askel on päättää, millaiset jääkiekkovarusteet sopivat parhaiten sinun tarpeisiisi. Jääkiekkomailoja on monenlaisia, joten ennen ostamista on erityisen tärkeää pohtia omia mieltymyksiä ja käyttötarpeita. Tulenko käyttämään jääkiekkomailaa säännöllisesti, minkälainen on tämänhetkinen taitotasoni ja sopiiko pelityyliini kevyempi vai jäykempi maila?

Jääkiekkomailat valmistetaan joko puusta tai komposiittimateriaalista. Molemmat ovat kestäviä, mutta komposiittimaila on yleensä kevyempi kuin puumaila. Komposiittimailoissa on hieman tasaisempi tuntuma kun ne osuvat kiekkoon, koska ne eivät ime kosteutta kuten puumailat. Kun valitset lätkämailaa, varmista, että se on kaareva eikä siinä ole liikaa joustoa tai mutkaa. Mitä enemmän mailassa on taipumaa, sitä vaikeampi sitä on hallita, kun kiekkoa syötetään tiimikaverille tai lauotaan maalia kohti.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Jääkiekkomailan teippaus

Jääkiekkomailaa teipataan siihen tarkoitetulla mailaerkalla, eli mailateipillä. Jääkiekkomailan teippaaminen voi auttaa vakauttamaan mailaa niin, että se ei taivu niin paljon kun sillä lyödään laukauksia jään pintaan. Mailateippi helpottaa myös tarttumista, koska teippaus vähentää liukumista käden ja varren materiaalipintojen välillä käytön aikana - tämä on erityisen tärkeää, jos käytät hanskoja paljaiden käsien sijasta.

Sinun ei tarvitse olla seuraava jääkiekkolupaus, jotta voit harkita erkan kierittämistä jääkiekkomailasi ympärille - nämä ovat edullisia tuotteita, jotka voivat auttaa parantamaan peliäsi lisäämällä tarkkuutta syöttämiseen ja kiekon laukomiseen.

Jääkiekkomailan pituus

Jääkiekkomailat valmistetaan määrämittaisena, mutta lyhennetään kullekin pelaajalle sopivan pituiseksi. Jääkiekkomailan oikea pituus on siis yksilöllistä, sillä mailan pituutta verrataan henkilön omaan pituuteen. Mailan pituutta voit itse mitata seisomalla luistimet jalassa varpaillaan - mailan tulisi ylettyä leuan ja nenän väliin. Mittaustapaa voi käyttää sekä lasten jääkiekkomailoissa, että aikuisten lätkämailoissa.

Huonosti istuva jääkiekkomaila voi aiheuttaa kipua ja epämukavuutta, jolloin sinun on vaikeampi keskittyä peliin. Pelaajan tulee ennen ostoa selvittää kumman puolen maila tuntuu käytössä luonnillisemmalta: left vai right. Left jääkiekkomailaa pidetään kiinni niin, että vasen käsi on alapuolella ja right  -puolen mailassa ote on vastakkainen.

Jääkiekkomailoista on myös saatavilla eri jäykkyyksiä pelityylistä ja iästä riippuen. Varren jäykkyydellä tarkoitetaan sitä, kuinka paljon maila taipuu lauotessa. Ostovalintaa helpottaakseen, on mailoihin merkitty eri ikäluokkia, joissa mailan jäykkyys vaihtelee: Sr (senior), Int (intermediate), Jr (junior) ja Yth (youth). Esimerkiksi aikuisten jääkiekkomailoissa on enemmän jäykkyyttä, jotta maila taipuisi vähemmän kiekkoa lauotessa.

Kiekkoilet sitten kotipihalla talvikengät jalassa tai kaveriporukalla kaukalossa, ilman jääkiekkomailaa ja kiekkoa ei peluusta tule mitään. Halpahallista haet tai tilaat nopeasti jääkiekkovarusteet kaikkiin tarpeisiisi. Valikoimasta löydät suositut CMM jääkiekkomailat, jääkiekot, mailanauhat, jääkiekkohanskat ja jääkiekkokypärät.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä