Luistimet

Talvilajien klassikko, luistelu, on hauskaa ja piristävää toimintaa, jolla on monia etuja. Se auttaa sinua pysymään kunnossa - kehittäen lihasmuistia, tasapainoa ja ketteryyttä. Voit luistella huvin vuoksi, liikunnan ilosta tai ottaa luistelun ihan urheilun kannalta. Vauhtia ja tilanteita etsivä valitsee alleen hokkarit jääkiekko- tai ringettepeliin, kun taas pehmeämpää ja tanssillisempaa liikkumista kaipaava kääntyy kaunoluistimien puoleen. Harjoitusluistimet puolestaan sopivat perheen pienimmille lapsille, jotka kokevat ensikosketuksensa jään kanssa.

Luistimien tarkoitus on auttaa sinua tekemään parhaasi jäällä. Oikeanlainen luistin istuu mukavasti, jotta voit liikkua vapaasti ja samalla varmistaa, että sinulla on juuri oikea määrä tukea ja pitoa. Jos luistimesi ovat liian löysät, ne aiheuttavat rakkuloita ja epämukavuutta. Liian tiukat taas voivat olla epämukavat ja jopa kivuliaat käytössä. Huomioithan myös kuinka paljon tukea haluat luistimilta, sillä toiset ovat tehty jäykemmiksi kuin toiset. Jäykempi luistin on todennäköisesti parempi agressiivisempaan ja säännölliseen luisteluun. Luistinten pohjassa olevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät pitävät sinut pystyssä ja antavat vastusta jäätä vasten, kun liikut eteenpäin.

Halpahallin valikoimasta löydät nopeasti etsimäsi ensiluistimet, nuorten ja aikuisten jääkiekkoluistimet, sekä kaunoluistimet koulun liikuntaan tai talvipäivän viettoon. Jos kaipaat lisätukea jäälle tai muita lisävarusteita luistelun harrastamiseen, katso valikoimamme jääkiekkomailoista ja tarvikkeista. Älä myöskään unohda suojata päätäsi kypärällä, ennen jäälle astumista! Meiltä löydät kaiken talviurheiluun, ilman että pankki menee rikki.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Luistinten valinta

Jokaisen jäälajin luistin on omanlaisensa - luistinten terät vaihtelevat lajin ominaisen liikkeen mukaan muodoltaan ja paksuudeltaan, sekä luistimen varsi tukee eri tavalla lajista riippuen. Yleisesti luistimia kategorisoidaan lajin mukaan taitoluistimiin, jääkiekkoluistimiin, retkiluistimiin ja pikaluistimiin.

Kaunoluistimet

Usein naisten luistimiksi luokitellut kaunoluistimet, eli kaunokit, sopivat mainiosti tavalliseen luisteluun tai tanssilliseen talviurheilulajiin, kuten muodostelmaluisteluun tai jäätanssiin. Halpahallin valikoimasta löydät sekä tyttöjen luistimet, että naisten jalkaan sopivat kaunokit. 

Kaunoluistimien terät on suunniteltu erityisesti lennokkaisiin hyppyihin ja nopeisiin suunnanmuutoksiin. Kaunoluistinten tärkeimmät ominaisuudet ovatkin terän kärjessä sijaitsevat kärkipiikit, hieman kantapään yli jatkuva terä ja siro muoto. Nämä lajille ominaset luistinpiirteet mahdollistavat käyttäjälle tasapainoa kovassa vauhdissa, paremman pidon hyppyihin ja käännöksissä tarvittavan tuen nilkan alueelle.

 Jääkiekkoluistimet

Oikeat jääkiekkoluistimet ovat jääkiekkopelaajan valttikortti. Sopivan parin valitseminen voi olla pelottavaa, kun jääkiekkoluistimia on monenlaisia eri tyypeiltään ja kooiltaan. Pelaajan taso, pelityyli ja jalan muoto vaikuttavat siihen, minkälaiset hokkarit sopivat käyttäjän tarpeeseen.

Sopivan kokoisessa jääkiekkoluistimessa kantapään tulisi asettua hyvin paikoilleen. Harrastepelaajan koko on silloin oikea, kun varpaiden ollessa luistimen kärjessä, kantapään ja luistimen väliin jää noin sormen mentävä tila. Mikäli pelaat aktiivisesti, jääkiekkoluistimessa ei tarvitse olla juurikaan ylimääräistä tilaa. Tunnistat mukavan istuvuuden siitä, kun nilkka on hyvin tuettu ja sisämateriaalit ovat pehmeitä mutta myös hyvin tukevia.

Jos olet vasta tutustumassa jääkiekon maailmaan, etsi aloittelevan tason luistimia, jotka ovat mukavat ja istuvat hyvin. Näillä luistimilla voit pelata hyvin ilman, että ne tulevat liian kalliiksi lompakollesi. Suosittu kanadalainen merkki CCM tarjoaa luistimia monenlaiseen käyttötarkoitukseen ja monen malliseen jalkaan. Halpahallin valikoimasta löydät CCM luistimet jääkiekonpeluuseen niin lapsille, junioreille kuin aikuisillekin.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä