Back to Top

ILOLLA JA AMMATTITAIDOLLA

PALVELEVA KAUPPAKETJU

Kotimainen Halpa-Halli on perheyhtiö, joka on toiminut vähittäiskaupan alalla yli 40 vuotta.

Kotimainen HalpaHalli on perheyhtiö, joka on toiminut vähittäiskaupan alalla yli 50 vuotta. Yrityksen alkuajoista lähtien on toiminta-ajatuksemme ollut sama, ja uskomme siihen edelleen: HalpaHallin tehtävänä on palvella asiakkaitaan iloisen ja palvelualttiin henkilökunnan voimin laadukkailla, jokapäiväiseen elämiseen tarvittavilla tuotteilla, jotka ovat hinnaltaan edullisia verrattuna kilpailijoihin.


HALPAHALLI HINNOITTELEE KERRALLA OIKEIN

HalpaHallin tehtävä on tarjota asiakkaille ne asiat, joita he jokapäiväiseen elämäänsä tarvitsevat – ja tehdä se kaikille samaan edulliseen ja turvalliseen hintaan. Niin yksinkertainen on HalpaHallin filosofia.

TURVALLISTA JA HUOLETONTA KAUPASSAKÄYNTIÄ

Elämä HalpaHallin kanssa on leppoisaa ja huoletonta, sillä HalpaHallissa asiakkaan ei tarvitse koskaan arvailla hintoja. Hinnat on laskettu oikein alusta alkaen. Samasta syystä HalpaHallissa ei myöskään ole bonusjärjestelmää. Ostaminen on tehty oikein hinnoittelemalla turvalliseksi ja huolettomaksi.

Turvallista ja huoletonta on myös se, että  HalpaHallissa ei myydä lainkaan alkoholia, tupakkatuotteita tai aikuisviihdettä. Myös se tekee HalpaHallista mitä parhaimman ostospaikan koko perheelle. HalpaHallissa koko perhe voi yhdellä kertaa täyttää kaikki päivän tarpeet; olipa kyseessä ruoka, vaatteet, asusteet, puhdistusaineet, siivoustarvikkeet tai kodin ja vapaa-ajan tuotteet.

“Ostaminen on tehty oikein hinnoittelemalla turvalliseksi ja huolettomaksi”

HALPAHALLIN ASIAKAS ON AINA OIKEASSA

HalpaHalli kuuntelee asiakkaidensa toiveita aktiivisesti ja vastaa niihin nopeasti. Laaja, mutta tarkkaan suunniteltu valikoima kattaa sekä tunnettuja brändejä että matalan hintatason tuotteita. Asiakkaiden tarpeista ovat lähteneet liikkeelle myös HalpaHallin lukuisat omat tuotemerkit, joissa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde.

KATTAVASTI SUOMALAISTA

Vaikka tänä päivänä iso osa tuotteista tulee varsin kaukaa, meille on tärkeää, että tarjontamme pitää sisällään kattavan valikoiman suomalaisia tuotteita. Niitä, joita Suomessa vielä valmistetaan. Elintarvikkeissa tärkeä periaatteemme on kotimaisuus ja lähellä tuotetut päivittäistavaratuotteet.

Monet myymälämme sijaitsevat paikkakunnilla, missä näin kattavaa valikoimaa ei ole saatavissa saman katon alta ilman paikallista HalpaHallin myymälää. Meille on tärkeää tuoda aidosti ihmisten lähelle myös pienemmillä paikkakunnilla sellaisia palveluita, joita yleensä tarjotaan suurissa ostoskeskuksissa ja kaupunkikeskustoissa.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä