Rakenna treenihuone kotiin

Näkymät
Rakenna treenihuone kotiin

Oman treenihuoneen voi kätevästi ja edullisesti rakentaa kotiin tai vaikkapa autotalliin. Kotikuntosali maksaa itsensä nopeasti takaisin kalliiden kuntosalimaksujen rinnalla ja vapauttaa aikaa treenaamiseen. Kynnys lähteä liikkeelle on pieni, ja tehokkaan treenin tekemiseen riittää jo puoli tuntia.

HalpaHallin verkkokaupan valikoimasta löydät Tunturin kuntoiluvälineet, joilla treenaaminen on helppoa ja mukavaa. Aerobista kuntoa voi ylläpitää kotioloissa juoksumatolla, kuntopyörällä tai soutulaitteella, eikä koskaan ole huono sää treenata.

Aerobisen kunnon ohella on tärkeää huolehtia lihaskunnosta. Lihaskunnon ylläpitäminen on tärkeää kaiken ikäisille. Kotikuntosali innostaa usein myös lapsia mukaan treenaamaan. Oman kehon painolla treenaaminen on riittävää niin lapselle kuin aikuiselle. Useita kuntosalilaitteita ei välttämättä tarvitse, vaan treenaamiseen riittävät pienet apuvälineet, kuten jumppamatto, kahvakuula tai käsipainot sekä kuminauha. Suosiota kasvattavat tehokkaat hiit-treenit on helppo toteuttaa omassa treenihuoneessa.

Mikäli treenihuoneessa on reilummin tilaa, voi panostaa esimerkiksi Tunturin painonnostopenkkiin tai kompaktiin kotikuntosaliin, joka on varustettu monipuolisilla harjoitusmahdollisuuksilla. HalpaHallin verkkokaupasta löydät myös huimaan suosioon nousseet hulavanteet.

Riittävästä palautumisesta ja proteiinin saannista kannattaa huolehtia erilaisilla lisäravinteilla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä