Pensasleikkurit

Pensasleikkurilla leikkaat siistiksi puutarhasi marjapensaat, lehtipensaat ja pensasaidat. Akkupensasleikkuri on suosittu vaihtoehto kodin pensaiden leikkaamiseen ja huoltoon. Jos leikattavaa on paljon tai oksat ovat paksuja, valitse tehokas bensiinillä toimiva pensasleikkuri!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Valitse pensasleikkuri käyttötarpeen mukaan

Pensasleikkureita on kolmenlaisia: yksipuolisia, kaksipuolisia ja pitkävartisia. Yksipuolisessa pensasleikkurissa terät sijaitsevat nimensä mukaisesti yhdellä puolella lapaa. Sillä on helppoa leikata pensasaidan suorat kohdat ja leikata yhdellä pyyhkäisyllä laajoja alueita. Kaksiteräisessä pensasleikkurissa on terät molemmilla puolilla lapaa. Tällainen pensasleikkuri sopii pensaan muotoiluun ja rinnan korkeudelle ylettyvien pensasaitojen leikkaamiseen. Jatkovarrellinen pensasleikkuri helpottaa korkeiden ja matalien pensasaitojen leikkaamista.

Pensasleikkureita löytyy valikoimastamme akkukäyttöisenä, bensiinikäyttöisenä ja sähkökäyttöisenä. Akkukäyttöisen pensasleikkurin etuna ovat päästöttömyys ja hiljainen käyntiääni. Vara-akku on hyvä olla olemassa ja aina valmiiksi ladattuna. Bensiinillä toimiva pensasleikkuri on tehokas vaihtoehto, kun leikattavaa on paljon. Se on myös ammattilaisten suosima pensasleikkurimalli. Sähkökäyttöinen pensasleikkuri sopii erinomaisesti pienempien pensaiden leikkaamiseen.

Mitä täytyy huomioida pensasaidan leikkaamisessa?

Sopiva ajankohta pensaan leikkaamiselle riippuu paljon lajikkeesta. Yleisesti paras aika pensasaidan leikkaamiseen on loppukesästä, kun kiivain kasvukausi on ohi. Se ehkäisee silloin myös syksyn liiallista uudelleenkasvua ja pensasaita pysyy muodossaan pidempään.

Muotoon leikattu pensasaita on leikattu määräkorkeuteensa. Sen muoto on alhaalta ylöspäin kapeneva ja muistuttaa sivuprofiililtaan A-kirjainta. Silloin valo tavoittaa alimmat oksat ja pensas kasvaa tiiviiksi ja hyvinvoivaksi. Pensas kestää myös talvella paremmin lumen painon.

Tutustu HalpaHallin tehokkaisiin pensasleikkureihin ja leikkaa kotisi pensasaidat kauniiksi ja huolitelluiksi!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä