Trimmerit

Trimmeri, eli siimaleikkuri on mainio apuri nurmialueiden ja pihojen siistimisessä. Trimmerillä leikkaat näppärästi pensaiden alustat, nurmikon reunat ja kaikki hankalat nurkat, joihin et pääse käsiksi ruohonleikkurilla. HalpaHallin valikoimasta löydät tehokkaat trimmerit pieniin ja suuriin pihoihin!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Akkutrimmeri ja sähkötrimmeri suosituimpien listalla

Trimmerin on oltava tarpeeksi suuritehoinen ja kiihtyvyydeltään nopea, jotta siima ei tartu vankkaan kasvillisuuteen kiinni. Trimmereissä on paljon eroja käyttövoimassa, leikkuuleveydessä ja akun kestossa. Trimmereitä on saatavana akku-, sähkö- ja polttomoottorikäyttöisenä.

Akkutrimmerin etuja ovat päästöttömyys, hiljainen käyntiääni ja vähäinen tärinä. Akun kesto vaihtelee malleittain, mutta keskimäärin akku kestää noin tunnin yhtäjaksoista trimmeröintiä. Akkutrimmeriin kannattaa aina ostaa vara-akku, jotta voit jatkaa pihan siistimistä akun loppuessa.

Sähkötrimmeri on mainio valinta pienen pihan viimeistelytöihin. Sähkötrimmerin käyttö vaatii pistorasian ja useimmiten riittävän pitkän jatkojohdon. Sähköllä toimivaa trimmeriä voi käyttää pitkään ilman pelkoa akun tai bensan loppumisesta.

Polttomoottorikäyttöinen trimmeri on tehokas valinta suuren pihan siistimiseen tai jos pihalla on tiheämpää vesakkoa, jonka leikkaaminen vaatii trimmeriltä enemmän voimaa.

Siiman vaihtaminen trimmeriin on helppoa ja nopeaa

Trimmeri leikkaa ruohoa siimalla, joka täytyy vaihtaa silloin tällöin. Siiman vaihtaminen onnistuu trimmerin mallista riippuen kolmella eri tavalla.

Siimapää voidaan vetää trimmeristä manuaalisesti käsin tai trimmeri syöttää uutta siimaa automaattisesti vanhan katketessa. Tap & Go -mallissa trimmerin päätä kopautetaan maata vasten, jolloin se syöttää uutta siimaa.

Lisäksi on olemassa siipileikkureita, jotka on valmistettu kovasta muovista. Siipileikkuri on helppo vaihtaa, mutta se tylsistyy nopeasti osuessaan pikkukiviin tai juurakoihin. Joten ole tarkkana leikatessasi trimmerillä, jossa on siipileikkuri.

Tutustu HalpaHallin tehokkaisiin trimmereihin ja leikkaa puutarhasi villiintyneet nurkat kuriin!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä