Hyvän arjen tarinat

 1. Kirkasvalolampun käyttö lievittää kaamosoireita

  Kirkasvalolampun käyttö lievittää kaamosoireita Valtaosa ihmisistä kokee luonnonvalon vähetessä mielialan ja käyttäytymisen muutoksia. Oireet nimetään usein kaamosoireiksi tai kaamosväsymykseksi. Kirkasvalolampun tuottama valo mukailee luonnonvaloa ja helpottaa heräämistä aamulla. Iltojen pimentyessä syksyinen maa on tumma, lumeton ja tippuneet puiden lehdet vähentävät valon ... Lue lisää...
 2. Bokashi kompostori - keittiöjätteen pelastus

  Bokashi kompostori - keittiöjätteen pelastus BioProffan kompostoinnista supermultaa puutarhaan BioProffa Bokashi keittiökompostorin avulla muutat kodin biojätteet ravinteikkaaksi esikompostointimateriaaliksi ja jatkokäsittelyn jälkeen supermullaksi. Kompostointi on ekologinen tapa hävittää maatuvat keittiöjätteet. Keittiökompostori sopii kodin sisätiloihin, parvekkeelle tai ... Lue lisää...
 3. Sup-laudat - Ostajan opas

  Sup-laudat - Ostajan opas Valitse sup-lauta käyttötarkoituksen mukaan Yksi kesän parhaimpia hetkiä on mahdollisuus kokea sup-laudalla lähes tyynellä järvellä tai meren ulapalla. Suppailu on mainio tapa nauttia suomalaisesta luonnosta, mutta samalla se toimii myös monipuolisena kuntoilumuotona. Mistä tietää millaisen sup-laudan kannattaa hankkia, kun ... Lue lisää...
 4. Kotimaista työtä ja perunaa Pohjois Pohjanmaalta

  Kotimaista työtä ja perunaa Pohjois Pohjanmaalta Kai ja Riitta-Maria Kolehmainen Siikajoelta ovat Pohjolan Perunan sopimusviljelijöitä. Kuvassa myös lapset Otto, Eeva, Iita ja Aapo. Kuva: Pohjolan Peruna   HalpaHallin Hyvän Arjen ranskanperunat ja tikkuperunat valmistava Pohjolan Peruna on tehnyt kotimaisia perunatuotteita jo vuodesta 1962. Alkujaan yritys aloitti toimintansa ... Lue lisää...
 5. Ilmatäytteiset ulkoporealtaat – Ostajan opas

  Ilmatäytteiset ulkoporealtaat – Ostajan opas Millaiselle paikalle ilmatäytteinen poreallas kannattaa sijoittaa? Ennen kuin hankit poreallasta omalle kotipihallesi, kannattaa miettiä, mihin poreallas sijoitetaan. Paikkaa miettiessä on hyvä ottaa huomioon seuraavat asiat: aurinkoinen paikka vähentää veden lämmittämisen tarvetta tuulensuoja vähentää veden haihtumista ja veden ... Lue lisää...
 6. Tikalanin tehdasinvestointi sopivaan ajankohtaan

  Tikalanin tehdasinvestointi sopivaan ajankohtaan Tikalan valmistaa ja pakkaa Saarijärvellä myös Berner Oy:lle kasvualustatuotteita ja lannoitteita GreenCare-tuotemerkillä. Kuvassa Tikalanin toimitusjohtaja Jouni Tikka (oik.) ja tehtaanjohtaja Timo Huttunen.   Tikalanin keväällä 2020 käyttöön otettu toinen tuotantolinja osui markkinoiden näkökulmasta sopivaan ajankohtaan. ... Lue lisää...
 7. Polkupyörän keväthuolto

  Polkupyörän keväthuolto Hoida pyörän huolto itse helposti ja nopeasti HalpaHallin vinkeillä! Pyörän huoltoteline helpottaa pyörän huoltoa, mutta ilmankin pärjää mainiosti. Pyörän keväthuolto lisää pyörän käyttöikää ja turvallisia ajokilometrejä. Polkupyörän perushuollossa kannattaa suorittaa seuraavat asiat. Pyörän pesu Ruiskuta rasvaa ... Lue lisää...
 8. Ekologisuus korostuu myös kertakäyttöastioissa

  Ekologisuus korostuu myös kertakäyttöastioissa MiniMaidin myyntipäällikkö Kenneth Berg esittelee kartongista valmistettuja ja kierrätettäviä Hyvän Arjen kertakäyttölautasia. Kuva: MiniMaid/Niklas Byskata   MiniMaidin HalpaHallille valmistamaan Hyvän Arjen tuotekokonaisuuteen kuuluu yhdeksän erilaista tuotetta kertakäyttölautasista pikareihin ja grillitaskuihin. Esimerkiksi j... Lue lisää...
 9. Maitotuotteiden lyhyt matka pellolta ruokapöytään

  Maitotuotteiden lyhyt matka pellolta ruokapöytään Vastuullista perheyrittäjyyttä. Kuvassa vasemmalta Maria Keski-Kasari, Sofia Kukila, Niklas Keski-Kasari, Hanna Keski-Kasari, Timo Keski-Kasari ja Marjo Keski-Kasari.   Juustoportin valmistamien Hyvän Arjen maitotuotteiden arvoketju on matkassa mitattuna lyhimmillään vain kilometrejä. Suurin osa Juustoportin maitotiloista sijaitsee ... Lue lisää...
 10. Hyvää arkea lähiruuasta

  Hyvää arkea lähiruuasta Ab Korv-Görans Kebab Oy on vuonna 1988 perustettu pietarsaarelainen perheyritys, jonka uusi tehdas avasi ovensa kesällä 2019.   - Meidän HalpaHallille valmistamat kebabit ja lihapullat ovat lähiruokaa parhaimmillaan, sillä raaka-aineet tuotteisiin tulevat Snellmanilta ja Atrialta. Olemme HalpaHallin kanssa molemmat perheyhtiöitä, ja ... Lue lisää...

Näkyvillä 11-20 / 28

Sivu
Näytä: / sivu
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä